ABOUT

PRJCT 71
Wij hebben onze deuren geopend in november 2018 met industrieel design, kleding en gifts voor mannen.

Wonen
Onze meubels en woonaccessoires zijn een mix van vintage industriële items die wij importeren van over de hele wereld met bijpassende artikelen van deze tijd. Denk hierbij aan gave industriële fabriekslampen gecombineerd met trendy stoelen, tafels, kasten van bijvoorbeeld het merk Dutch Bone maar ook verschillende stoere serviezen van Salt&Pepper.

Kleding & Gifts
Wij houden van de basics en kwaliteit, dit zie je terug in de kleding en de merken die wij inkopen. Ieder merk hebben wij met zorg uitgekozen en staat voor een gedachtegoed waar wij in geloven. Neem bijvoorbeeld onze collectie van Colorful Standard t-shirts, hoodies en sweaters met een oorsprong in Portugal, waar alles wordt gemaakt van organisch katoen en komt in 27 verschillende kleuren. Of onze collectie van broeken, shirts, hemden en sweaters van Gabba Denim. Een familiebedrijf waar ze echt oog voor detail hebben, een mooie pasvorm en gewerkt wordt met de mooiste materialen.

Onze hoek met accessoires is een verzameling van spullen die fantastisch zijn om cadeau te geven. Onze tafelboeken van Mendo zijn uniek, daar kun je in blijven bladeren. Maar ook het glaswerk van Nachmann of de gadgets van Gentlemen’s Hardware & Orbitkey vallen altijd in de smaak!

Kortom onze winkel vind je spullen die we zelf ook in ons huis zouden zetten of aan zouden trekken! Kom een keer langs in onze winkel in Zeist (onderdeel van Home of Hearts) of kijk online rond in onze webshop die wij continue aanvullen met nieuwe producten!

Home of Hearts
Sinds november 2018 is PRJCT 71 gestart als onderdeel van Home of Hearts in Zeist op de Steynlaan 85. Home of Hearts is met haar shop-in-shop concept al jaren een begrip in de provincie Utrecht. In een prachtig gerestaureerd oud pand met een oppervlakte van 400m2 staat deze winkel vol farieksbrocante, lifestyle, heren, dameskleding, brocante en eigentijdse meubels en accessoires.

Openingstijden:

Zie Facebook Home of Hearts voor meest actuele informatie.
Wo: 10:00 – 17:00
Do: 10:00 – 17:00
Vr:  10:00 – 20:00
Za: 10:00 – 17:00

Adres
PRJCT 71 (in Home of Hearts)
Steynlaan 85-87
3701 ED Zeist

Heb je een vraag voor ons? Stuur een mail naar info@prjct71.com of bel of app met 06-50643397 !