fbpx

Barts Amsterdam

De beste accessoires voor de winter!

Barts Amsterdam opgericht door Bart Koene eind jaren ’80. Het verhaal begon in de zomer toen Bart zijn handgemaakte zwembroek verkocht in St. Tropez. Dit werd een grote hit en de zomercollectie breide zich steeds sneller uit. Drie decennia later is Barts Amsterdam hét merk voor outdoor accessoires voor volwassenen en kinderen.

Wij kiezen voor dit merk in ons assortiment omdat gespecialiseerd is in hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs. Van trendy beanies en hand gebreide sjaals tot stoere rugzakken, de collectie is uitgebreid en divers. Originele combinaties, functioneel en mooie designs, dat is typisch Barts Amsterdam. De collectie van Barts Amsterdam is zeer groot dus wij hebben een mooie selectie gemaakt van producten die bij PRJCT 71 passen. Zo hebben wij diverse sjaals, mutsen, flat caps en rugzakken. Bekijk de producten hier.

Barts Amsterdam hip en Casual!

Ieder seizoen komt Barts weer met een mooie nieuwe collectie en een aantal klassiekers die blijven terugkomen omdat ze gewoon tijdloos zijn. De stijl van Barts is hip en casual, niet teveel poespas en dat is precies waarom wij dit merk zo kunnen waarderen! Of je nu op zoek bent naar een mooie grof gebreide stoere muts of een wat netter exemplaar, er zit altijd wel iets tussen voor je. Durf je iets uitgesprokener te gaan hebben we ook de trendy flat cap in het assortiment, oftewel de Peaky Blinders cap. Met een lange, nette jas maakt deze pet je look helemaal af!

Duurzaamheid en Barts

Barts vindt duurzaamheid belangrijk en dat zie je terug in diverse keuze in het ontwikkelproces van de producten. Zo hebben ze bijvoorbeeld langdurige relaties met de fabrieken die de producten ontwikkelen en weten ze dus hoe de condities in deze werkomgeving is. Dit betekent dus een verantwoorde productie en gezonde arbeidsomstandigheden. Daarnaast streeft Barts Amsterdam ernaar om steeds meer gebruik te maken van gerecyclede materialen. En naast gerecyclede materialen onderzoekt Barts ook het gebruik van andere duurzame materialen zoals kunstmatige vezels. Stapsgewijs verduurzamen zonder concessies te doen aan kwaliteit, comfort en uitstraling. Dat is het doel van de organisatie. Ook mooi om te zien is dat dit merk een 100% bontvrij merk is en ook geen gebruik meer maakt van Angora en Mohair.

Lees meer over de verantwoorde manier van productie van Barts Amsterdam hier.

Bekijk hier alle producten van Barts Amsterdam