Colorful Standard

Colorful Standard is één van de kledingmerken in ons assortiment. Als wij een merk toevoegen kijken wij altijd naar kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard of we iets gaaf vinden. En bij Colorful Standard is dit allemaal een tick in the box! Colorful Standard staat voor, zoals de naam al doet vermoeden, kleurrijk en simpel. Dat wil zeggen dat ze zich focussen op de basics. In het assortiment hebben ze dan ook een t-shirt, hoodie en vest. Allemaal met een perfecte fit verkrijgbaar in 27 kleuren.

colorful standard basics mannen

Kleurrijk & bewust

Colorful Standaard geeft niets om seizoenen of trends. Ze gaan voor de tijdloze klassiekers die nooit uit de mode raken. Dat vinden wij gaaf! Meestal hebben wij zo’n 4 a 5 verschillende kleuren van Colorful Standard op voorraad. Net wat wij op dat moment toffe kleuren vinden. Kijk voor de verschillende kleuren t-shirts eens hier, of bekijk hier de diverse truien die we hebben van Colorful Standard. Daarnaast kiezen wij niet meer voor merken die niet op een duurzame manier geproduceerd worden. Dit moet niet meer een uitzondering zijn maar gewoon de standaard!

Duurzame productie & hoge kwaliteit

De kleding van Colorful Standard wordt geproduceerd van de hoogste kwaliteit biologische katoen. 100% biologische katoen betekent dat het gegroeid is zonder genetisch gemanipuleerde zaadjes. En daarnaast zeker niet onbelangrijk, gemaakt door hardwerkende mensen die behandeld worden zoals mensen behandeld moeten worden! Dat betekent eerlijke lonen, geen discriminatie en vrij gekozen banen. Meer weten over dit mooie merk? Bekijk hier de video.

Belangrijke kwaliteiten van Colorful Standard

  • Alle producten zijn pre-washed, hierdoor krimpen ze niet in de was en houden ze hun optimale kleur.
  • Vele testen en consumenten feedback zijn gestopt in de productie en hebben gezorgd tot de perfecte fit die de producten nu hebben.
  • Geproduceerd in Portugal, zo regionaal mogelijk om de ecologische footprint zo laag mogelijk te houden. Én Portugal heeft een onberispelijke reputatie als het gaat om de vakmanschap in de kledingproductie.
  • De kledingstukken worden geverfd nadat ze gesneden en genaaid zijn om de stof een nog levendiger gevoel te geven!
  • 5% van de inkomsten wordt terug gegeven aan de nieuw opgerichte voetbalclub en stichting in de Democratische Republiek Congo, FC Masi Manimba.

Duurzaam, kleurrijk en ongecompliceerd! Deze kledingstukken haal je in huis voor de lange termijn!

Bekijk hier alle producten van Colorful Standard!