Gentlemen’s Hardware

Gentlemen’s Hardware de leukste gadgets voor mannen!

Het zal je niet verbazen! Gentlemen’s Hardware heeft een hele collectie met de leukste gadgets voor mannen. Alle tools zijn stuk voor stuk items die mannen leuk vinden om te kopen of om cadeau te krijgen. De producten van Gentlemen’s Hardware zijn niet alleen functioneel maar zitten ook nog eens in toffe verpakkingen met een retro tintje. Kortom, gegarandeerd een succesvol cadeau voor iedere man!

De collectie producten van het Britse Gentlemen’s Hardware is breed en varieert van multi-tools tot aan barbecues en van scheerschuim tot aan whiskeystenen. Hoge kwaliteit, duurzaam, een fun factor en betaalbaar. Ontworpen voor stijlvolle stadsmensen en enthousiaste avonturiers. Hier vind je altijd een leuk cadeau tussen voor een man!

gentlemen's hardware

Tools

Bekijk de gave collectie met multi-tools van Gentlemen’s Hardware. Deze slimme en handige gadgets zijn ontzettend leuk om te geven aan mannen die het leuk vinden om te klussen, die van handigheidjes houden en die avontuurlijk zijn. Zo zijn de multitools bijvoorbeeld makkelijk in te klappen en zitten er tal van verschillende gereedschappen op. Neem de Plier Multitool. Er zitten wel 12 gereedschappen op. Van zaag tot blikopener en van schroevendraaier tot draadstripper, als dat niet handig is! Of de Credit Card Tool die net zo groot is als een bankpas en dus in de portemonnee past en voor maar liefst 15 verschillende dingen kan worden gebruikt!

Outdoor producten

Ook ontzettend gaaf zijn de outdoor producten van dit merk. Nou vallen de tools die hierboven benoemd zijn ook deels onder outdoor producten maar Gentlemen’s Hardware heeft ook nog een heel scala aan producten die bijvoorbeeld te gebruiken zijn bij het kamperen. Zo is er de handige draagbare barbecue of de splash proof charger. Onmisbare items voor jouw outdoor adventure!

verzorgingsproducten

De man die ervan houdt om er verzorgd en stijlvol uit te zien mag uiteraard ook niet ontbreken in het lijstje. Voor hen heeft Gentlemen’s Hardware diverse kits in de aanbieding. Bijvoorbeeld de Close Shave Kit of de Sneaker Cleaning Kit. Zo kun je altijd goed voor de dag komen!
gentlemen's hardware

Entertainment

En natuurlijk wie houdt er ook een heleboel mannen van vermaak en ook daar heeft dit merk de juiste producten voor in de collectie. Zo hebben ze diverse outdoor spellen en kampvuurspelletjes zoals beachtennis, tafeltennis en would you rather…

Kortom er zit altijd wel wat leuks tussen de producten van Gentlemen’s Hardware. Goed om cadeau te geven en ontzettend leuk om te krijgen. Bekijk hier alle producten van dit merk!

 • beach ball set gentlemens hardware 262x328 - Gentlemen’s Hardware
  Beachball strandtennis set Gentlemen’s Hardware
  19.95
 • close-shave-kit-gentlemens-hardware-prjct71
  Close Shave Kit Gentlemen’s Hardware
  19.95
 • Would you rather campfire game - inhoud
  Campfire Would You Rather Game Gentlemen’s Hardware
  14.95
 • deluxe driedelige roestvrijstalen BBQ-gereedschapsset-gentlemens-hardware
  deluxe driedelige roestvrijstalen BBQ-set
  39.95
 • draagbare-barbecue-gadget-mannen-gentlemens-hardware-1
  King of the Grill draagbare barbecue Gentlemen’s Hardware
  29.95
 • pen-knife-multi-tool-gentlemens-hardware-1
  Pen Knife Multi Tool
  21.95
 • estival-kit-gentlemens-hardware-3
  Festival Kit
  20.95
 • gentlemen's hardware
  Sneaker Cleaning Kit
  17.95
 • flight ready kit 2 262x328 - Gentlemen’s Hardware
  Flight Ready Kit
  18.50
 • splash-proof-charger
  Splash Proof Charger
  18.95
 • WhiskyStones1
  Whisky Stones
  10.95
 • shoe shine kit gentlemen's hardware 4
  Shoe Shine Kit Gentlemen’s Hardware
  21.95
 • Plier-Screwdriver-Multi-Tool
  Gentlemen’s Hardware Multitool Plier
  29.95