Laguiole Style de Vie

Laguiole Style de Vie Stoer & Stijlvol aan tafel!

Al jaren verkopen wij bij PRJCT 71 de producten van Style de Vie. We zijn enorm fan van deze producten. Waarom? Omdat Laguiole Style de Vie zo’n ontzettend goede combinatie is van producten met een luxueuze uitstaling maar toch betaalbaar is! Een ideale prijs kwaliteitsverhouding. De producten zijn duurzaam en hebben een tijdloos design. De naam Style de Vie komt dan ook niet uit de lucht gevallen; het is een levensstijl. Genieten van het leven, met mooie producten en uitgebreid koken en tafelen. Laguiole Style de Vie heeft een diverse producten in het assortiment en wij hebben een selectie gemaakt van verschillende kleuren en producttypen uit de Premium Line van Laguiole zoals steakmessen, botermessen, kaasmessen maar ook complete 24-delige besteksets.

Laguiole Style De Vie Steakmessen
De collectie met steakmessen van Lagiole Style de Vie is er in diverse kleuren en lijnen. Bij PRJCT 71 verkopen we de steakmessen in de uitvoeringen gold, roestvrijstaal en black stonewash. De RVS en Black Stonewash steakmessen worden geleverd met een robuust houten messenblok. De gouden steakmessen worden geleverd in een zwarte houten kis. Het is een set van 6 steakmessen met een 1,8 mm dik gekarteld lemmet. De messen liggen fijn in de hand en hebben een mooie afwerking. En prettig detail; ze zijn vaatwasmachine bestendig.

Laguiole-Premium-Line-Steakmes-Black-Stonewasch-sf-kl-2

Laguiole Style de Vie 24-delig bestekset
In het assortiment van Lagiole Style de Vie met diverse producten in de categorie bestek kan het volgende product uiteraard niet ontbreken; de 24-delige complete bestekset. Deze volledige set bevat vorken, messen, lepels en dessertlepels. Bij PRJCT 71 verkopen we de RVS (roestvrij staal) en de Black Stonewash uitvoering. De set wordt geleverd in een houten bestekbak en ook hier weer geldt het bestek is vaatwasmachine bestendig, daar houden we van!

laguiole style de vie bestekset

Laguiole Style de Vie Botermessen
Je bestek houdt echt niet op bij een vork en een lepel. Je kunt dit nog veel verder uitbreiden met bijvoorbeeld ook de Laguiole Style de Vie Botermessen. Want zeg nou zelf dat kruidenbotertje of dat smeerseltjes op de borrelplank moet toch ook stijlvol geserveerd worden! Met de botermessen van Laguiole zet je de puntjes op de i. We verkopen de botermessen in Black Stonewash, Roestvrij Staal, Zwart en rondom de feestdagen voegen we ook altijd de Gouden en Rosé serie toe aan het assortiment! De botermessen worden geleverd in een houten tray, ook een super item om cadeau te geven aan een man! Ook gaaf om te combineren met de kaasmessen van Style de Vie!

Laguiole-botermes-RVS-kl-3

- Laguiole Style de VieLaguiole Style de Vie Kaasmessen
Zeiden we eerder genieten van het leven?! Dat staat voor ons onlosmakelijk verbonden met KAAS a.k.a. borrelplank a.k.a. borrelen. Dus zeg je kaas, zeggen wij kaasmessen van Laguiole Style De Vi . Een heerlijke Cremeux aansnijden met een stijlvol kaasmes vergroot voor ons daadwerkelijk de kaasvreugde! In ons assortiment hebben we kaasmessensets met 3 mesjes erin en een los kaasmes. We verkopen deze mesjes in de uitvoeringen Black Stonewash, RVS en Rosé. De losse kaasmessen verkopen we in de uitvoeringen RVS/Zwart en Black Stonewash.

Laguiole-kaasmessen-black-stonewash Laguiole-kaasmes-zwart-zachte-kaas-sf-kl-3

Laguiole Style de Vie Vorken
De Laguiole Premium Line vorken zijn gemaakt van RVS en van dezelfde lijn als de premium line steakmessen. Ze liggen heerlijk in de hand en zijn van superieure kwaliteit! Net als alle producten die we van Laguiole Style de Vie hebben zijn ook de vorken vaatwasmachine bestendig. De vorken worden geleverd in een houten tray per zes stuks. Dit product is mooi te combineren met de steakmessen!

Laguiole-Premium-line-vork-RVS-sf-kl-hori

Kortom diverse producten in de lijn van Style de Vie. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met snijplanken, saladecouverts of magnetische messenrekken. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen.

Alle producten Laguiole Style de Vie

  • laguiole-magneet-messen-style-de-vie-prjct71
    Style de Vie Messenmagneetstrip Walnoot 50 cm
    49.95