B2B – Persoonlijke Kerstpakketten & Relatiegeschenken!

Wil jij jouw werknemers of relaties bedanken voor het afgelopen jaar?
Home of Hearts voorziet in de leukste cadeaus voor Kerstpakketten, verjaardagen of gewoon als bedankje voor dit uitdagende jaar voor jouw werknemers of relaties!

Verschillende soorten cadeaus in de categorieën , home & living, accessoires, kleding en kitchen & dining! De leukste cadeaus voor mannen en vrouwen. De diverse concept stores in Home of
Hearts maken de verrassing uniek en gepersonaliseerd

personeelscadeaus

Geschenkopties

  • Samengestelde Cadeau Pakketten
  • Cadeaukaarten (man/vrouw)
  • Private Shopping voor het team (1.5 mtr proof)
  • Catering bestelling op maat

In overleg naar ieder budget in te vullen!

Samengestelde cadeau pakketten

De gaafste cadeau combinaties worden gemaakt voor jouw werknemers rekening houdend met type persoon en budget!

Binnen Home of Hearts zijn diverse shops actief. Gericht op de man, vrouw, uniseks en ook kinderen! De opties voor cadeaus zijn divers. Alle shops hebben één ding gemeen, mooie, duurzame producten om aan te trekken of voor in huis.

Voor de samengestelde cadeaus kunnen wij pakketten maken op basis van één van de shops of selecteren wij producten van meerdere van onze winkels. Zo stem je het product perfect af voor jouw werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kaasplank van Home of Hearts, met een kaasmessenset van PRJCT71 en wat prachtige kaarsen van Snoetiez. Voor de vrouw en man zijn er kledingshops, iets lastiger om te geven maar onderdeel van een samengestelde cadeaupakket kan ook onze cadeaukaart zijn. Geef je liever helemaal een cadeaukaart? Check dan de info hieronder

De gaafste cadeau combinaties worden gemaakt voor jouw werknemers rekening houdend met type persoon en budget! Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan voor onze mannen en/of vrouwen cadeaukaart:

Cadeaukaarten

cadeaukaarten home of hearts

Cadeaukaarten met bedrag naar keuze in te wisselen bij alle shops.

Zet jouw medewerker in het zonnetje met  de Home of Hearts/ PRJCT 71 cadeaukaart. De gelukkig ontvanger kan kiezen uit heel erg veel cadeaus. Hij is in te wisselen bij alle shops inclusief de lunchroom. Een taartje of lekkere lunch is natuurlijk ook een heerlijk cadeau!

De cadeaukaart komt in een algemene look and feel. Maar kan ook gepersonaliseerd worden voor een man of vrouw. Indien gewenst kan er het logo en een persoonlijke boodschap vanuit het bedrijf aan toegevoegd worden.

Bedrag is naar keuze. Met de cadeaukaart kunnen medewerkers en relaties in hun eigen tijd langskomen in Zeist om hun favoriete items te shoppen. Uiteraard helemaal 1,5 meter proof. Daarnaast hebben wij ook een private shopping cadeaukaart voor alle medewerkers tegelijk. Hieronder lees je alles over de private shopping ervaring bij Home of Hearts.

Private Shopping

Een avondje private shopping voor de werknemers, helemaal 1,5 meter proof. Als werkgever bepaal jij het bedrag en de werknemer kiest vervolgens helemaal zelf.  Gezellig samen, gelijk leuk als teambonding en om een moment te pakken elkaar weer eens buiten het werk en computerscherm te zien.

Voor een private shopping moment gaat Home of Hearts alleen voor jullie als bedrijf open. Voor grote bedrijven kan dit ook over meerdere momenten gespreid worden. Zo houden wij het helemaal veilig volgens de voorschriften.

PRJCT71 Private shopping

Maak het moment nog specialer met een drankje en hapje vanuit Lunchroom de Roos die klaar staat bij binnenkomst! Dit is optioneel. De lunchroom is sowieso open voor een hapje en drankje waar jouw medewerkers voor, tijdens en na het shoppen kunnen genieten van catering, ook  bij een avondsessie van private shopping! Met jouw bedrijf kiezen voor alleen catering kan natuurlijk ook. Check alle info over Lunchroom de Roos hieronder.

Catering op maat

De lunchroom binnen Home of Hearts is all about catering! Met haar heerlijke menukaart is er op locatie altijd een hapje en drankje.

Ook is bezorgen van catering op maat mogelijk. Top voor als jullie een event of vergadering met klanten hebben op kantoor of externe locatie. Via de online tool kan er direct besteld worden. Bovendien kunnen alle werknemers individueel hun voorkeuren doorgeven voor de gezamenlijke meeting, dat is nog eens service.

lunchroom roos 2

Natuurlijk kan er ook gekozen worden om de lunch of borrel op de locatie bij Home of Hearts op de Steynlaan in Zeist te houden. Uiteraard volgens de regelementen en optioneel met het hele bedrijf als private dining! Tussen het eten door kunnen de medewerkers heerlijk rond dwalen door de verschillende shops.

Meer weten? Neem contact op met Bruce via bruce@prjct71.com