Borrelen

Ja! Mannen! Borrel! Het mooiste wat er is. Nou, samen met het andere geslacht, motoren en nog wat van de meest boeiende zaken des levens. De borrel dus, wat gebeurd daar eigenlijk?

In principe wilt iedereen graag tijd met andere mensen doorbrengen. Ons Hollandse hart op zoek naar ‘gezelligheid’, want dat is gewoon goed. En precies daarom borrelen we het liefst elke dag. Behalve dat je voor borrelen leuke vrienden nodig hebt, of druk naar op zoek bent, wat heb je allemaal nodig voor een goede borrel?

Drank, drank en nog meer drank is altijd goed om in huis te hebben, ook die random fles jenever voor die gekke oom die nog wel eens langs komt. Voor een mooie sfeer is het mooi om goede gear in huis te hebben om die borreltafel er classy uit te laten zien. Je wilt dan ook wat mooie glazen op tafel! Want wijn uit een limonadeglas, whisky uit een bierglas en jenever uit een longdrink, allemaal niet de ´way to go´. Zorg daarom voor een strakke glazen kast klaar voor elk borrel avontuur. Als wat ´oldfashioned´ heren voelen wij ons erg goed bij glazen van Duitse kwaliteit van Nachtmann. 

Verder, voordat je van je kruk afvalt, zijn wat snacks zeer belangrijk. Dan het tof om te pronken met je chique kaas en botermessen. Helemaal top voor elke kaas en alles van kruidenboter tot lekker hummusje. Tip van de schrijver, als je moet besparen op de borrel want het komt allemaal even niet zo lekker uit , zorg dan dat je je kaas en snacks bij de kaasboer of borrelshop haalt, dan vergeven ze je het gebrek aan cocktails meteen. 

  • laguiole-magneet-messen-style-de-vie-prjct71
    Style de Vie Messenmagneetstrip Walnoot 50 cm
    49.95

Last but not least , de officiele borrelplaylist van PRJCT 71! Ideaal voor elke voor elke borrel thuis.