Corona update!

FYSIEKE winkel gesloten, ONLINE winkel open!

Gekke tijden zitten we in, maar we gaan er met zijn allen het beste van maken! Het enige wat we kunnen doen is thuis blijven, dus daar doen wij volledig aan mee! De winkel is voor nu gesloten, maar online kun je uiteraard nog heerlijk shoppen. Wij sturen de pakketjes gewoon op zodat ze bij je thuisbezorgd worden en nemen daarbij alle hygiëne en veiligheidsmaatregelen in acht! 

prjct71 producten voor thuis

Dus hierbij van ons een update met alle producten die op dit moment heerlijk zijn om thuis van te genieten! 

Ohja, en omdat het allemaal natuurlijk al ellendig genoeg is krijg je met de volgende kortingscode 20% extra korting in de webshop “SAMENTHUIS“. Bovenop eventuele andere kortingen die al toegepast zijn in de webshop. Bij een minimale besteding van 30 euro en geldig tot 1 juni 2020.

Spellen van Ridleys Games Room
Spelletjes zijn nu meer dan ooit een top activiteit voor thuis. Bekijk hier de leuke spellen zoals Jenga, De Pub Quiz, of de diverse andere quiz spellen!
tumbling blocks jenga ridleys games room 1

Thuis voor de buis chill pak van Colorful Standard
Die overhemden mogen we wel even in de kast laten hangen, we zijn thuis dus we gaan voor lekker comfortabel! Maar comfortabel hoeft zeker niet zonder stijl te zijn. Kijk hier de heerlijke truien en shirts van Colorful Standard.

stone-blue-colorful-standard-hoody-mannen

Handzeep en wasmiddel Wellmark
De zeepjes van Wellmark zijn een gave aanvulling op je keuken of badkamer. De stoere en stijlvolle flessen zijn gevuld met lekkere, duurzaam zeep. Ook handig zijn de navul verpakkingen.

wellmark zeep en afwasmiddel

De perfecte lounge chair van Dutchbone
Nu je zoveel meer thuis bent is het ook heerlijk om het huis wat extra aandacht te geven. Deze heerlijke stoel van Dutchbone is een echt stoer item in je woonkamer en zit ook nog eens top! Bekijk ook eens de overige mooie producten van Dutchbone, dat kan hier.

loungechair-dutchbone-4

Chino’s van Gabba Denim
Omdat comfortabel niet slonzig hoeft te zijn! De chino’s van Gabba zien er stijlvol uit maar zitten als een jogginsbroek. Wat wil je nog meer in deze tijden!?

rome-navy-pants-gabba-denim-prjct71-1

Tagged , , , , , , , ,