De beste barbecue gadgets

De beste barbecue gadgets

De beste barbecue gadgets zijn belangrijk om de perfecte barbecue avond te organiseren! Mannen en BBQ, het blijft a match made in heaven, maar waarom? Elke echte man wilt altijd even showen dat hij dat stukje vlees wel even kan grillen. Zou het ook iets te maken hebben met dat de vrouw thuis vaker kookt? Of het nu gaat om het indruk maken op de maten of op de dames, bbqen gaat om meer dan alleen het bereiden van het eten zelf. Wij laten je zien wat een perfecte barbecue maakt en wat de beste barbecue gadgets zijn!

Welke barbecue kies je?

Belangrijk is natuurlijk de bbq zelf. Je kan helemaal gek gaan op een Black Bastard of Green Egg, maar op een festival of op een roadtrip moet je toch grillen met de kolen die je hebt, huh ? Ideaal voor het avontuur zijn de 3-delige barbecue set en draagbare barbecues van Gentlemen’s hardware. Kwalitatief goede spullen klaar voor elk avontuur.

Glazen maken de man!

Naast de bbq is het ook shinen met de overige tools in huis. Een goed glas wijn hoort in een mooi glas. Chique glazen op tafel zorg altijd voor een speciale feeling van de avond. Hetzelfde geldt voor een mooi whisky of borrelglas voor een aperitief of borrel bij het dessert. Zelf zijn we erg fan van deze slanke witte wijnglazen bij de bbq van Nachtmann.

Stoere barbecue messen

Uiteindelijk zijn die beauties van de bbq gehaald (als alles goed gaat) en wordt het tijd om aan te vallen. Hierbij is een lekker steakmesje van groot belang. Zeker als het steakje iets minder mals uitvalt dan gedacht. Toppers hier zijn de steakmessen van Laguiole . Chiq in de rvs versie of stoerder in black stonewash finish. De boter en kaasmesjes zijn ook ideaal voor elke gelegenheid. Check hier alle informatie over Lagiole producten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Al dat shinen met de beste barbecue bbq gadgets is mooi,  maar de kwaliteit van je vlees en vis en een goede borrel maken zeker de avond. Je kan beter echt 1 a 2 mooie producten op tafel zetten en dat aanvullen met lekkere salades en side snacks dan voor de kwantiteit gaan. Oja, mocht de gesprekstof met de genodigden er nou een beetje doorheen zitten, kunnen we je altijd nog een goed spelletje adviseren…