De leukste valentijnscadeaus voor mannen!

Dit vinden wij nou leuke Valentijnscadeaus!

Pockies

Valentijnsdag staat voor de deur en je moet dus weer een origineel cadeau verzinnen. Knap lastig voor een man! Vaak kopen zij dingen voor zichzelf zonder te veel wikken en wegen! Dus je wilt een tof cadeau en niet weer in de saaie herhaling vallen van een doos chocola… look no further, wij gaan je helpen! 

Ohja, als je voor woensdag einde dag je bestelling plaatst, doen we het uiterlijk donderdagochtend op de post. Je items zijn precies op tijd binnen om je lovie te verrassen!

Wij nemen je mee door de leukste Valentijnscadeaus voor je vriend of man!

Pockies Napster Dirty Luv

De Dirty Luv lijn van Pockies is perfect voor Valentijn! Neem deze Napster en een goede nachtrust is gegarandeerd! Dit slaapmasker is lovely! Ontwerp zonder titel 2 - De leukste valentijnscadeaus voor mannen!Pockies Napster Dirty Luv Slaapmasker is een heerlijk cadeau om te geven en te krijgen. Ontwerp zonder titel 2 1 - De leukste valentijnscadeaus voor mannen!

pockies napster dirty luv slaapmasker

Pockies Boxershort Dirty Luv

Deze klassieker uit de Dirty Luv lijn mag niet ontbreken met Valentijn. Dus verras jouw vriend met deze
loveboxer, dit wordt zeker vuurwerk! Wist je trouwens dat Pockies de enige boxershort is met zakken?
Origineel en handig!

dirty luv valentijnsdag cadeau

Shaving cream & lotion van Gentlemen’s Hardware

Deze heerlijke scheerproducten van Gentlemen’s Hardware zouden bij iedere man op de plank moeten staan. Heerlijk spul en ziet er ook nog eens leuk uit! In deze lijn van scheerproducten van Gentlemen’s Hardware hebben wij een lekkere shaving cream, post shave lotion en natuurlijk een shaving brush. Ideaal om cadeau te geven.

scheerproducten valentijnsdag cadeau

Whiskey Lovers

Kan hij een lekker glaasje wel waarderen? Dan kan hij een mooi glas en goede whiskey stenen ook zeker waarderen. Ook tof om neer te zetten bij de whiskey verzameling! Glazen zijn per stuk of per set van 4 te bestellen! Om het whiskey pakket compleet te maken hebben we ook nog het Whiskey boek en proefnotitie. Hier staan meer dan 200 soorten whiskey in uit alle windstreken.

whiskey pakket valentijn cadeau

Full Body Massage Kit

Dit is er een die eigenlijk ook een beetje voor jezelf is! Zet die kerel aan het werk met deze Full Body Massage Kit van Men’s Society. Dit wordt zeker weten een romantische Valentijnsnacht… Kijk ook eens bij de andere cadeausetjes van Men’t Society, zoals de beard washing kit en de new daddy survival kit.

massage kit valentijn cadeau

Orbitkey

Dit vinden mannen chill, de Orbitkey zorgt voor georganiseerde sleutels die niet rinkelen of je zakken kapot maken. Een top cadeau waar je echt wat aan hebt! Daarnaast zijn er nog verschillende extra tools die je aan de Orbitkey kunt hangen zoals een Nail Tool, Multi Tool, Bottleopener en USB.

orbit key valentijn cadeau

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van ons Valentijnsdag cadeau aanbod? Klik dan op onderstaande button om alle cadeaus te bekijken!

Tagged , , , , ,