Geef de man kleding cadeau

Wanneer je een man vraagt wat voor cadeau hij wil voor zijn verjaardag kom je geregeld uit bij hetzelfde lijstje wensen. Geld, iets voor in huis of in het algemeen… iets leuks! Kortom daar kun je helemaal niets mee! Dus een tip vanuit PRJCT 71, geef eens een keer kleding cadeau aan die man! Het lijkt altijd een hele moeilijke en kleding kopen voor een man is ook niet altijd eenvoudig. Tenzij je het jezelf makkelijk maakt. Ga voor de basics, die altijd in de smaak vallen. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Sokken!
Geef een paar leuke sokken cadeau. Pockies, bekend van de boxershorts, heeft namelijk ook hele hippe sokken; de sockies van Pockies. Neem bijvoorbeeld dit paar heerlijke love socks, succes gegarandeerd! Of check deze lekkere warme sokken van SOXS voor de koukleum of bank genieter! Deze heerlijke wollen sokken zijn net sloffen, maar… prikkelen zeker niet! Deze sokken zijn maar in 2 maten te verkrijgen dus dit is een veilige keuze als cadeau. Daarbij komt het ook nog eens in een leuke cadeauverpakking!

SOXS_wollen_sokken

Pockies onderbroeken met zakken
Ook een goed cadeau voor de man is een vrolijke onderbroek met zakken. Het unieke aan de boxershorts van Pockies, is dat ze zakken hebben en daarmee ideaal zijn voor de man om lekker mee door het huis te wandelen of mee op de bank te hangen. Dus neem bijvoorbeeld de Pockies Peaches, dit is toch een geinig print om cadeau te geven! Deze boxers zijn qua maat goed in te schatten en het is bij deze losse boxershorts ook niet erg als ze wat ruimer zitten want dan kan je er extra goed in chillen op de bank.

booty_pockies

T-shirt basics!
Mocht je wel exact weten wat voor maat de man heeft waarvoor je een cadeau koopt (of je hebt het even stiekem opgezocht in zijn jas of shirt), dan worden mannen ook blij van de perfecte basics! Natuurlijk kun je helemaal gek gaan met een gekke opdruk op een t-shirt maar wat veel handiger én mooier is. Veilige kleuren zijn hier wit, zwart, lichtblauw of donkerblauw. Maar wellicht weet jij de lievelingskleur van je vriend wel! De t-shirts van Colorful Standard en Gabba Denim zijn bij uitstek geschikt om cadeau te geven. Ze zijn duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit. Ze gaan lang mee en dat is precies wat mannen willen. Bekijk de t-shirts hier.
konrad-black-gabba

Kortom, kleding geven is origineel en chill om te krijgen, go for it!