Mannen op vakantie in eigen land

Mannen op vakantie in Nederland, wat moeten we doen en wat moet je zeker meenemen?!

Als jonge mannen willen wij graag de wereld verkennen en vooral veroveren. Europa, laat staan Nederland is dan ook al gauw niet groot genoeg. Dus er is geen grotere teleurstelling wanneer je net had bedacht de grote stap over een oceaan richting Zuid-Amerika of Zuid-Oost-Azië te maken en er een wat verontrustende epidemie uitbreekt. 

Achja, op een gegeven moment moeten mannen toch op vakantie en terwijl wij mannen prima 2 weken de schuur op kunnen ruimen, wilt de wederhelft er waarschijnlijk toch echt even uit! Dus namens PRJCT 71 even wat vakantie opties in eigen land en wat je daarnaartoe mee moet nemen.

Citytrips

Optie 1 is terras technisch waarschijnlijk de beste keuze. City tripje in eigen land. Dit hoeft  niet al te lang (en zo kan je toch nog even je schuur opruimen). Behalve populair Amsterdam zijn er meerdere top steden waar je een lang weekend naartoe kunt gaan. Denk hierbij aan lekkere uithoeken als Groningen en Maastricht het is immers vakantie! Beide zeer sterk als het aankomt op terrassen en goed bier van de tap. Ook de iets kleinere steden zijn zeer geschikt voor een gezellige citytrip, Den Bosch of bijvoorbeeld Amersfoort zijn ook absolute aanraders! Een van de  PRJCT 71 models ging je al voor, heerlijk shinend in het pittoreske Amersfoort.

oF0fWe5 FwJWMfi5UpICtvhOiVvuSBAz2cXtGk1OQR74dxswkLu rIby73nBxt2erpL4sd5hIa61UjczMhsx4n53DqevwHgeQ3z1kblaNDrUqxNolqyN3COerAWiKzvXcqwWwz5y - Mannen op vakantie in eigen land

Let’s go to the Beach!

Optie 2 Huisje aan het strand. De gehele kust, van Zeeland tot Den Helder leent zich prima voor vakantie in eigen land. Dit is ook top om te doen met een paar vrienden of een ander stelletje (dat laatste is alleen niet heel gaaf). Het strand is namelijk top voor potjes voetbal, beachtennis, terrassen en een goed uitzicht! Vergeet hierbij niet wat top items van Gentlemen’s Hardware, zoals het beachtennis setje, een set kaarten of de draagbare barbecue. Wat een ultiem vakantiegevoel geeft is om op een huisje op het strand te zitten. Wakker worden met een frisse ochtendduik en ‘s avonds de barbecue aansteken op het strand en een kaartje leggen. Dat wil een man toch op vakantie!

De sportieve vakantie

Ook in Nederland kun je helemaal los gaan op de sportieve vakantie. Het klinkt misschien niet heel gaaf, de fietsvakantie, maar de jonge versie van de fietsvakantie kan echt top zijn. Neem bijvoorbeeld je racefiets mee naar Limburg of de mountainbike mee naar Drenthe en ga daar heerlijk door de natuur racen. Om bij terugkomst in je huisje een koud pilsje open te trekken, als dat niet goed klinkt! Wat de perfecte website is om de gaafste natuurhuisjes te vinden is natuurhuisje.nl Je vindt hier de mooiste huisjes midden in de natuur door heel Nederland. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, slaag je hier gegarandeerd. Je kunt bijvoorbeeld filteren op
“in the middle of nowhere” of “niet op een vakantiepark”. Dus wil je lekker houthakker stylo midden in het bos vertoeven met je maten, hier vind je een boshut! En als je dan nog een lekker jackie mee moet hebben ga dan voor de Rufo Cargo Camouflage van Gabba! Om lekker te blenden in de Natuur.

mannen-op-vakantie-in-eigen-land
Natuurhuisje in Burgerbrug

Op naar het noorden

Last but not least, for all our sailor men, een weekje Friesland! Huur een sloep of mocht je talent hebben, een zeilboot. Prachtige wateren en elk dorp heeft een goed eetcafé. Zo was Brian van PRJCT71 deze zomer in Langweer. Vanuit Langweer kun je heerlijk naar Heeg varen of als je echt een lange tocht wilt maken kun je ook door naar Sloten. Hier kun je diverse vaarroutes vinden voor als je niet zo bekend bent in Friesland.

Mannen op vakantie in eigen land
Varen in Langweer

Hier wat tips om wat te doen te hebben op de boot: 

Wat nemen wij mannen mee op vakantie?

Vakantie in Nederland, zomer of niet, bloedheet, koud, nat of zonnig of allemaal tegelijk op één dag zijn. Zorg dus dat je je kledingkast goed op orde hebt! Genoeg van die Gabba Konrad Shirts, mooi hemd om een beetje cool te doen tussen alle sjonnies. Vers boxertje zonder gaten is ook wel lekker op de camping! En zoals gezegd kan een jasje ook geen kwaad. Mocht je gaan kamperen kunnen deze sokken van SOXS ook wel een goed idee zijn, deze wollen sokken houden je gegarandeerd warm als het even wat minder weer is. Het zal niet hetzelfde worden als een buitenlands avontuur, toch zou het weleens een hele mooie vakantie kunnen worden!

Tagged , ,