Nachtmann

Nachtmann, echt dikke glazen

Al bij de start van onze conceptstore voor mannen vonden we dat er mooi en stoer glaswerk in de winkel moest. Al snel kwamen we erachter dat het Duitse Nachtmann hét merk moest worden. Met meer dan 180 jaar ervaring, vakmanschap en traditie behoort Nachtmann tot de beste merken in glaswerk. Sinds 1834 maken ze het mooiste en beste kristalglas.

Genieten

Een borrel drinken is een luxe momentje voor jezelf of samen met vrienden en daar behoor je echt van te genieten. Het beste geniet je van een mooie borrel in een glas wat hier het beste bij past. Want wijn hoor niet in limonadeglas, whisky niet in een longdrink en een borrel niet in een bierglas.

De Nachtmann collectie biedt glaswerk voor elk moment. Van soepele champagneglazen en stoere whiskyglazen tot stijlvolle wijnglazen en mooi karaffen. Tof detail, Nachtmann biedt daarbij ook aan jonge designers de kans om hun design in productie te krijgen.

De Glazen

Al het Nachtmann glaswerk wordt gemaakt in Duitsland uit het fijnste, kraakheldere kristalglas. De glazen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Door de bepaalde manier van slijpen geeft het glas namelijk een schittering als er licht in valt. Dankzij de hardheid van het kristalglas zijn de glazen duurzaam, zeer krasbestendig en behouden zij hun glans. En, handig, de glazen mogen gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden. Nachtmann heeft verschillende producten verdeeld over verschillende series gemaakt van kristalglas of van loodkristal. Loodkristal is helderder en zuiverder glas en geeft daardoor meer schittering als er licht in valt.

Bij PRJCT 71 vind je een breed assortiment Nachmann glazen, met focus op de whiskyglazen. De verschillende series die wij in huis hebben zijn onder andere de Nachtmann Noblesse, Highland, Bossa Nova en Vivendi. Daarnaast bestaat de serie uit een longdrinkglazen die onder andere te gebruiken zijn voor softdrinks, cocktails en als waterglas.

De Collectie :

Nachtmann Noblesse

Geniet met je maten of familie van de beste borrels, schenk ze in de Nachtmann Noblesse glazen en de sfeer is meteen gezet. Voor de echt whiskyliefhebber zijn er ook de karaffen. Voor de Noblesse is gebruik gemaakt van loodkristal. Net als de overige glazen zijn deze glazen ook tof om naast je eigen servies te gebruiken voor speciale momenten.

Nachtmann Sculpture

Geniet van de prachtige weerkaatsing van het licht door de unieke vormgeving van de Nachtmann Sculpture karaf en glazen. Met deze stijlvolle glazen maakt u ongetwijfeld een goede indruk tijdens een heerlijk diner of een gezellige borrel. De whiskyglazen zijn persoonlijk favoriet van team PRJCT 71 voor de beste whisky ervaring!

Nachtmann Bossa Nova

Deze geblokte glazen zijn erg goed als whisky glazen te gebruiken. Al zijn ze ook erg sierlijk waardoor de Bossa Nova Longdrink ook ideaal is als limonade of cocktail glas.

Nachtmann Wijnglazen en borrelglazen

De Nachtmann Royal serie bestaat uit wijnglazen en champagneglazen. De glazen zijn gemaakt van loodkristal. Het bewerkte loodkristal heeft een eigen stijl en een elegante uitstraling. Door het combineren van het wijnglas en het champagneglas heeft u al een perfect stijlvol geschenk.  Nachtmann biedt ook schalen aan gemaakt van loodkristal. Dit is de Nachtmann Vivendi collectie.