fbpx

Laguiole Style de Vie Botermessen zwart stonewash

19.95

materiaal: RVS
4 botermessen verpakt in een houten tray

Op voorraad

Beschrijving

Laguiole Style de Vie Botermessen zwart stonewash 4 st.

Productbeschrijving

De  Laguiole Botermessen in zwart stonewash zijn voorzien van een klein handvat. Hierdoor liggen ze erg prettig in de hand en vallen ze niet van de kaasplank of uit je smeerselbakje. Deze botermessen in zwart stonewash van de Laguiole prestige lijn van Style de Vie is een stijlvolle toevoeging voor ieder diner.Leuk voor bij deze set is de kaasmessenset in zelfde stijlvolle zwart stonewash. Kijk hier voor meer inspiratie voor op de borrelplank.

Productspecificatie

Kleur : zwart stonewash
Materiaal: RVS en ABS
Afmeting: 1,2 mm dik lemmet
Aantal: 4 botermessen
Verpakking: verpakt in een houten tray
Gebruiksvoorschrift: vaatwasmachinebestendig (tot 55 graden)

Over het merk

Al jaren verkopen wij bij PRJCT 71 de producten van Style de Vie. We zijn enorm fan van deze producten. Waarom? Omdat Laguiole Style de Vie zo’n ontzettend goede combinatie is van producten met een luxueuze uitstaling maar toch betaalbaar is! Een ideale prijs kwaliteitsverhouding. De producten zijn duurzaam en hebben een tijdloos design. De naam Style de Vie komt dan ook niet uit de lucht gevallen; het is een levensstijl. Genieten van het leven, met mooie producten en uitgebreid koken en tafelen. Laguiole Style de Vie heeft een diverse producten in het assortiment en wij hebben een selectie gemaakt van verschillende kleuren en producttypen uit de Premium Line van Laguiole zoals steakmessen, botermessen, kaasmessen maar ook complete 24-delige besteksets.

Kortom diverse producten in de lijn van Style de Vie. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met snijplanken, saladecouverts of magnetische messenrekken. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen.

Voor meer over het merk Laguiole klik hier.

Voor meer producten van Laguiole klik hier.

Extra informatie

Kleur

Merk