fbpx

King of the Grill draagbare barbecue Gentlemen’s Hardware

29.95

Deze draagbare barbecue van Gentlemen’s Hardware is de ideale barbecue gadget voor iedere man. Doordat deze barbecue de vorm heeft van een emmer is hij gemakkelijk mee te nemen naar een picknick in het park, de camping een festival of bijvoorbeeld voor op je balkon. De bucket barbecue is makkelijk en stoer! Een BBQ musthave voor de zomer!

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Deze draagbare barbecue gadget van Gentlemen’s Hardware is de ideale barbecue musthave voor iedere man. Doordat deze barbecue de vorm heeft van een emmer is hij gemakkelijk mee te nemen naar een picknick in het park, de camping een festival of bijvoorbeeld voor op je balkon. De bucket barbecue is makkelijk en stoer! Een BBQ musthave voor de zomer! Daarnaast hebben wij ook nog andere barbecue tools om je collectie compleet te maken. Zo hebben wij de kookboeken van barbecueheld Jord Althuizen of bijvoorbeeld de deluxe driedelige roestvrijstalen barbecue set.

Gentlemen’s Hardware

Geboren uit een passie voor het bouwen van superieure goederen om je uit te rusten voor de ontberingen van het leven, is Gentlemen’s Hardware ontworpen om een ​​beroep te doen op de nieuwsgierigen en om het avontuurlijke te verleiden.

Van multi-tools tot outdoor gadgets en nog veel meer, alles om je te verzekeren van je dagelijkse rituelen we hebben je verzekerd voor je dagelijkse rituelen. Gentlemen’s Hardware is toegewijd aan kwaliteit, functie en stijl.

Extra informatie

Merk