fbpx

deluxe driedelige roestvrijstalen BBQ-set

39.95

Deze deluxe driedelige roestvrijstalen BBQ-gereedschapsset in matzwart/hout van Gentlemen’s Hardware is een niet te missen gadget voor je barbecue uitrusting. Elke afwerking is uitgevoerd met acacia houten handgrepen, leren haakjes en een gepolijst logo. Inclusief tang, vork en spatel. Laat het barbecue avontuur beginnen! Verpakt in een Gentlemen’s Hardware kraftdoos. Kijk ook eens bij de andere barbecue tools om je collectie compleet te maken. Zo hebben wij de kookboeken van barbecueheld Jord Althuizen of bijvoorbeeld de bucket barbecue tevens van Gentlemen’s Hardware.

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Deze deluxe driedelige roestvrijstalen BBQ-gereedschapsset in matzwart/hout van Gentlemen’s Hardware is een niet te missen gadget voor je barbecue uitrusting. Elke afwerking is uitgevoerd met acacia houten handgrepen, leren haakjes en een gepolijst logo. Inclusief tang, vork en spatel. Laat het barbecue avontuur beginnen met deze deluxe driedelige roestvrijstalen BBQ-gereedschapsset! Verpakt in een Gentlemen’s Hardware kraftdoos. Kijk ook eens bij de andere barbecue tools om je collectie compleet te maken. Zo hebben wij de kookboeken van barbecueheld Jord Althuizen of bijvoorbeeld de bucket barbecue tevens van Gentlemen’s Hardware.

Gentlemen’s Hardware

Geboren uit een passie voor het bouwen van superieure goederen om je uit te rusten voor de ontberingen van het leven, is Gentlemen’s Hardware ontworpen om een ​​beroep te doen op de nieuwsgierigen en om het avontuurlijke te verleiden.

Van multi-tools tot outdoor gadgets en nog veel meer, alles om je te verzekeren van je dagelijkse rituelen we hebben je verzekerd voor je dagelijkse rituelen. Gentlemen’s Hardware is toegewijd aan kwaliteit, functie en stijl.

Extra informatie

Merk