Gemini kralenarmband Alpha Mat Blue

39.95

Kleur: Mat blauw
Maat:  Check productbeschrijving

Beschrijving

Gemini kralenarmband Alpha Mat Blue

Productbeschrijving

De Gemini kralenarmband Alpha Mat Blue voor heren is zeer stijlvol en een geweldige toevoeging aan je outfit. Je kunt de Gemini Alpha-stenen armband gemakkelijk herkennen aan hun roestvrije spacers(zilver tussendeel) en hun glanzende uiterlijk. De Alpha Serie bestaat uit 6 verschillende kleuren. Het natuursteen Bronziet – uit de VS – is het resultaat van een prehistorische combinatie van weer en geologische vorming van ijzer en silicium. Deze natuursteen versterkt het zelfvertrouwen en geeft je de moed om in actie te komen. Verder is het gewoon een stoere kleur en matched hij mooi bij mannen kijkende naar schoenkleuren, haar en ogen.

Productspecificatie

Kleur: Mat blauw
Maat:

Om de juiste grootte te bepalen:

 1. Meet de omtrek van uw pols
 2. Voeg 1 centimeter toe
 3. Selecteer uw maat
 • S 19cm
 • M 20cm
 • L 21 cm

Over het merk

De heren armbanden van Gemini Bracelets worden gemaakt in 3 sociale ondernemingsprojecten in België. Sinds 2018 zijn ze zelfs door de Belgische vereniging UNIZO officieel erkend zijn als een Handmade in Belgium product. De stenen zelf komen niet uit België, maar van over de hele wereld – van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Voor onze armbanden gebruiken ze stenen van topklasse. De experts van Gemini reizen de hele wereld rond om steenmijnen te bezoeken en inspiratie op te doen voor de Gemini collectie. Twee van de teamleden zijn 6 maanden per jaar onderweg om op zoek te gaan naar geweldige plekken in de wereld om te bezoeken en deze te delen met de Gemini community. Check ook zeker even de instagram pagina van Gemini Bracelets!

Kortom diverse producten in de lijn van Gemini. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met nieuwe armbanden en speciale uitgaves. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Gemini inkopen.

Voor meer over het merk Gemini klik hier.

Voor meer producten van Gemini klik hier.

Extra informatie

Kleur

Maat

, ,

Merk


Andere suggesties…

 • gemini kralenarmband alpha mat zwartgemini kralenarmband alpha mat zwart 1

  Gemini kralenarmband Alpha Mat Black

  39.95
  Opties selecteren
 • Gemini kralenarmband green alphaGemini kralenarmband green alpha 1

  Gemini kralenarmband Alpha Green

  39.95
  Opties selecteren
 • gemini kralenarmband alpha zwartgemini kralenarmband alpha zwart 1

  Gemini kralenarmband Alpha Black

  39.95
  Opties selecteren