Gemini kralenarmband Classic Copper

Productbeschrijving

De Gemini kralenarmband Classic Copper, wat een topper! Een herenarmband met een prachtige kleur. Deze armband is gemaakt van hematiet, afkomstig uit Azië. 

Oorsprong 
hematiet is het oudste ijzeroxide-mineraal dat ooit op aarde is gevormd en is wijdverspreid in rotsen en gronden. De naam hematiet is afgeleid van het Griekse woord voor bloed haima, vanwege de rode kleuring die wordt aangetroffen in sommige variëteiten van hematiet.

Hematiet reinigt het bloed en ondersteunt de bloedsomloop. Gebruik de warme, stimulerende vibes om een ​​traag zenuwstelsel te starten en je energiecentra te infunderen met een gevoel van hernieuwde kracht.

Productspecificatie

Kleur: Koper
Maat:

Om de juiste grootte te bepalen:

  1. Meet de omtrek van uw pols
  2. Voeg 1 centimeter toe
  3. Selecteer uw maat
  • S 19cm
  • M 20cm
  • L 21 cm

Over het merk

De heren armbanden van Gemini Bracelets worden gemaakt in 3 sociale ondernemingsprojecten in België. Sinds 2018 zijn ze zelfs door de Belgische vereniging UNIZO officieel erkend zijn als een Handmade in Belgium product. De stenen zelf komen niet uit België, maar van over de hele wereld – van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Voor onze armbanden gebruiken ze stenen van topklasse. De experts van Gemini reizen de hele wereld rond om steenmijnen te bezoeken en inspiratie op te doen voor de Gemini collectie. Twee van de teamleden zijn 6 maanden per jaar onderweg om op zoek te gaan naar geweldige plekken in de wereld om te bezoeken en deze te delen met de Gemini community. Check ook zeker even de instagram pagina van Gemini Bracelets!

Kortom diverse producten in de lijn van Gemini. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met nieuwe armbanden en speciale uitgaves. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Gemini inkopen.

Voor meer over het merk Gemini klik hier.

Voor meer producten van Gemini klik hier.