Gemini kralenarmband Cross Black

Productbeschrijving

De Gemini Kralenarmband Cross Black, een pracht van een armband met stijlvol kruis. Deze armband is gemaakt van Obsidiaan, afkomstig uit Mexico.

Oorsprong
Obsidiaan is een natuurlijk gevormd vulkanisch glas dat is gevormd als een rots. Het wordt geproduceerd wanneer lava uit een vulkaan extrudeert en snel afkoelt met minimale kristalgroei.

Een krachtige beschermingssteen, de Obsidiaan steen herinnert ons eraan dat iedereen een goede en slechte kant heeft. In plaats van ons te verbergen voor onze innerlijke waarheid, werpt Obsidiaan een licht op de negativiteit en ruimt het weg, en helpt ons het pad te kiezen dat naar licht en liefde leidt.

Productspecificatie

Kleur: Zwart
Maat:

Om de juiste grootte te bepalen:

  1. Meet de omtrek van uw pols
  2. Voeg 1 centimeter toe
  3. Selecteer uw maat
  • S 19cm
  • M 20cm
  • L 21 cm

Over het merk

De heren armbanden van Gemini Bracelets worden gemaakt in 3 sociale ondernemingsprojecten in België. Sinds 2018 zijn ze zelfs door de Belgische vereniging UNIZO officieel erkend zijn als een Handmade in Belgium product. De stenen zelf komen niet uit België, maar van over de hele wereld – van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Voor onze armbanden gebruiken ze stenen van topklasse. De experts van Gemini reizen de hele wereld rond om steenmijnen te bezoeken en inspiratie op te doen voor de Gemini collectie. Twee van de teamleden zijn 6 maanden per jaar onderweg om op zoek te gaan naar geweldige plekken in de wereld om te bezoeken en deze te delen met de Gemini community. Check ook zeker even de instagram pagina van Gemini Bracelets!

Kortom diverse producten in de lijn van Gemini. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met nieuwe armbanden en speciale uitgaves. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Gemini inkopen.

Voor meer over het merk Gemini klik hier.

Voor meer producten van Gemini klik hier.