fbpx

Laguiole Style de Vie Kaasmes zwart stonewash

8.95

materiaal: RVS
kaasmes verpakt in een houten tray
vaatwasmachinebestendig
1,2 mm dik lemmet

Uitverkocht

Beschrijving

Laguiole Style de Vie Kaasmes zwart stonewash

Productbeschrijving

Het Laguiole Kaasmes in zwart stonewash is een ideale toevoeging voor op de borrelplank. Het Kaasmes is ideaal voor snijden van allerlei soorten kazen en ziet er stijlvol uit op je borrelplank.
Het zwarte kaasmes is zeer geschikt voor zachte kazen zoals brie en camembert door het open lemmet van het mes, dit zorgt ervoor dat het mes er soepeltjes doorheen snijdt.

Productspecificatie

Kleur : Zwart stonewash
Materiaal: RVS en ABS
Afmeting: 1,2 mm dik lemmet
Aantal: 1 kaasmes
Verpakking: verpakt in een houten tray
Gebruiksvoorschrift: vaatwasmachinebestendig (tot 55 graden)

Over het merk

Al jaren verkopen wij bij PRJCT 71 de producten van Style de Vie. We zijn enorm fan van deze producten. Waarom? Omdat Laguiole Style de Vie zo’n ontzettend goede combinatie is van producten met een luxueuze uitstaling maar toch betaalbaar is! Een ideale prijs kwaliteitsverhouding. De producten zijn duurzaam en hebben een tijdloos design. De naam Style de Vie komt dan ook niet uit de lucht gevallen; het is een levensstijl. Genieten van het leven, met mooie producten en uitgebreid koken en tafelen. Laguiole Style de Vie heeft een diverse producten in het assortiment en wij hebben een selectie gemaakt van verschillende kleuren en producttypen uit de Premium Line van Laguiole zoals steakmessen, botermessen, kaasmessen maar ook complete 24-delige besteksets.

Kortom diverse producten in de lijn van Style de Vie. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met snijplanken, saladecouverts of magnetische messenrekken. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen. Mis je iets op deze pagina, laat het ons weten!

Voor meer over het merk Laguiole klik hier.

Voor meer producten van Laguiole klik hier.

Extra informatie

Kleur

Merk