fbpx

Laguiole Style de Vie Saladebestek RVS

16.50

Kleur : RVS
Materiaal: RVS

Categorie:

Beschrijving

Laguiole Style de Vie Saladebestek RVS

Productbeschrijving

Het Laguiole saladebestek in rvs is ideaal voor het opscheppen van natuurlijk salade maar ook allerlei andere lekkernijen in grote schalen. Het saladebestek is erg stijlvol, precies wat je wilt als je je hebt uitgesloofd voor die mooie salade!
De lepels verschillen van elkaar, waardoor ze samen het meest efficiënt van alles opscheppen. Dit saladebestek staat leuk bij de hele bestek set in rvs, maar ook bij de steakmessen in rvs, botermessen in rvs of kaasmessen in rvs. Voor meer inspiratie kijk hier.

Productspecificatie

Kleur : Zilver/rvs
Materiaal: RVS
Aantal: 2 lepels
Verpakking: verpakt in een houten tray
Gebruiksvoorschrift: vaatwasmachinebestendig (tot 55 graden)

Over het merk

Al jaren verkopen wij bij PRJCT 71 de producten van Style de Vie. We zijn enorm fan van deze producten. Waarom? Omdat Laguiole Style de Vie zo’n ontzettend goede combinatie is van producten met een luxueuze uitstaling maar toch betaalbaar is! Een ideale prijs kwaliteitsverhouding. De producten zijn duurzaam en hebben een tijdloos design. De naam Style de Vie komt dan ook niet uit de lucht gevallen; het is een levensstijl. Genieten van het leven, met mooie producten en uitgebreid koken en tafelen. Laguiole Style de Vie heeft een diverse producten in het assortiment en wij hebben een selectie gemaakt van verschillende kleuren en producttypen uit de Premium Line van Laguiole zoals steakmessen, botermessen, kaasmessen maar ook complete 24-delige besteksets.

Kortom diverse producten in de lijn van Style de Vie. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met snijplanken, saladecouverts of magnetische messenrekken. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen.

Voor meer over het merk Laguiole klik hier.

Voor meer producten van Laguiole klik hier.

Extra informatie

Merk

Kleur