fbpx

Laguiole Style de Vie Vorken RVS 6 st.

22.95

materiaal: RVS
6 vorken verpakt in een houten tray

Op voorraad

Beschrijving

Laguiole Style de Vie Vorken RVS 6 st.

Productbeschrijving

De Laguiole Vorken in RVS zijn een feest om mee te eten. Ze zijn voorzien van een prettig handvat. Hierdoor liggen ze erg prettig in de hand en vallen ze niet uit je hand.
Deze serie rvs vorken van  de Laguiole prestige lijn van Style de Vie is een stijlvolle toevoeging voor ieder diner, zeker wanneer je ze bijvoorbeeld combineert met de rvs steakmessen!

Productspecificatie

Kleur : RVS / Zilver
Materiaal: RVS
Aantal: 6 vorken
Verpakking: verpakt in een houten tray
Gebruiksvoorschrift: vaatwasmachinebestendig (tot 55 graden)

Over het merk

Al jaren verkopen wij bij PRJCT 71 de producten van Style de Vie. We zijn enorm fan van deze producten. Waarom? Omdat Laguiole Style de Vie zo’n ontzettend goede combinatie is van producten met een luxueuze uitstaling maar toch betaalbaar is! Een ideale prijs kwaliteitsverhouding. De producten zijn duurzaam en hebben een tijdloos design. De naam Style de Vie komt dan ook niet uit de lucht gevallen; het is een levensstijl. Genieten van het leven, met mooie producten en uitgebreid koken en tafelen. Laguiole Style de Vie heeft een diverse producten in het assortiment en wij hebben een selectie gemaakt van verschillende kleuren en producttypen uit de Premium Line van Laguiole zoals steakmessen, botermessen, kaasmessen maar ook complete 24-delige besteksets. Bij PRJCT 71 verkopen we de RVS (roestvrij staal) en de Black Stonewash uitvoering.

Kortom diverse producten in de lijn van Style de Vie. Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met snijplanken, saladecouverts of magnetische messenrekken. Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen.

Voor meer over het merk Laguiole klik hier.

Voor meer producten van Laguiole klik hier.

 

Extra informatie

Merk

Kleur