Wellmark Afwasmiddel 1 liter Messing tekst Clean Dishes Dirty Wishes

21.99

Type: Afwasmiddel
Hoeveelheid: 1 liter

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Wellmark Afwasmiddel 1 liter Messing tekst Clean Dishes Dirty Wishes

Productbeschrijving

Wellmark Afwasmiddel 1 liter in glazen dispenser is een ware eyecatcher voor in je keuken! Wellmark Afwasmiddel is gevuld met 1 Liter afwasmiddel, waardoor het lekker lang mee gaat. Gemaakt van gerecycled bruin glas. En een messing pomp welke de zeepdispenser een luxe uitstraling geeft. Het is een blijvend accessoire waardoor je met plezier je afwas doet! Een win-win voor jou en het milieu.

De zeepdispensers worden geleverd gevuld met een natuurlijk afwasmiddel met een bamboe geur. Is de dispenser leeg? No problem, hij is navulbaar!

1Liter/ 265mm hoog

Productspecificatie

Kleur: Bruin glas met messing pomp
Hoeveelheid:  1 liter
Materiaal: glas
Verpakking: word niet in specifieke verpakking geleverd, wel goed ingepakt zodat hij veilig bij je aankomt!
Ingrediënten: Anionogene oppervlakte actieve stoffen 5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, amfotere oppervlakteactieve stoffen <5%,  benzisothiazolinone, methylisothiazolione, sodium benzoate, parfums, linalool, geraniol
Gebruiksvoorschrift: Wanneer leeg, bestel een navulverpakking!

Over het merk

Het merk Wellmark bestaat sinds 2017 maar wij kunnen dit merk al echt niet meer wegdenken uit ons assortiment. Wellmark produceert stijlvolle duurzame zeepproducten voor in je badkamer, toilet of keuken. Een focus op milieubewuste woonaccessoires die een verschil kunnen maken. De inspirerende visie van Wellmark is dan ook:

‘Small acts when multiplied by millions of people can transform the world.’

Is het niet een fantastisch idee dat je met de aanschaf van een pompje handzeep bijdraagt aan een betere wereld?
Je kan bij ons terecht voor vegan handzeep, afwasmiddel en handcrème.

Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met nieuwe teksten, andere glassoorten en overige producten zoals heerlijke thee en kaarsen van Wellmark.
Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen.

Voor meer over het merk Wellmark klik hier.

Voor meer producten van Wellmark klik hier.

Extra informatie

Merk