Wellmark Handcrème 250 ml Zwart tekst HAND LOTION

18.99

Type: Handcrème
Hoeveelheid: 250 ml

Op voorraad

Beschrijving

Wellmark Handcrème 250 ml Zwarte pomp tekst HAND LOTION

Productbeschrijving

Wellmark Handcrème 250 ml met pomp in kleur zwart in glazen dispenser is een ware eyecatcher voor in je keuken, badkamer of toiletruimte! Wellmark Handcrème  is gevuld met 250 ml natuurlijk handcrème op basis van Aloé Vera die je handen verzorgt. Gemaakt van gerecycled bruin glas en een zwarte pomp welke de zeepdispenser een luxe uitstraling geeft. Het is een blijvend accessoire waardoor je met plezier je handen voedt! Een win-win voor jou en het milieu. Maak de collectie compleet met een leuke zeepdispenser!

De zeepdispensers worden geleverd gevuld met een natuurlijke handcrème. Is de dispenser leeg? No problem, hij is navulbaar!

250ml/ 189mm hoog

Productspecificatie

Kleur: Bruin glas met zwarte pomp
Hoeveelheid:  250ml
Materiaal: glas
Verpakking: word niet in specifieke verpakking geleverd, wel goed ingepakt zodat hij veilig bij je aankomt!
Ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Cocamide DEA, Parfum, Triethylene Glycol, Propylene glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisathiazolinone, Linanool, Geraniol, Benzyl, Alcohol, Citronellol.
Gebruiksvoorschrift: Wanneer leeg, bestel een navulverpakking!

Over het merk

Het merk Wellmark bestaat sinds 2017 maar wij kunnen dit merk al echt niet meer wegdenken uit ons assortiment. Wellmark produceert stijlvolle duurzame zeepproducten voor in je badkamer, toilet of keuken. Een focus op milieubewuste woonaccessoires die een verschil kunnen maken. De inspirerende visie van Wellmark is dan ook:

‘Small acts when multiplied by millions of people can transform the world.’

Is het niet een fantastisch idee dat je met de aanschaf van een pompje handzeep bijdraagt aan een betere wereld?
Je kan bij ons terecht voor vegan handzeep, afwasmiddel en handcrème.

Zo nu en dan vullen wij het assortiment aan met nieuwe teksten, andere glassoorten en overige producten zoals heerlijke thee en kaarsen van Wellmark.
Ben je nou naar iets specifieks op zoek? Laat het ons weten. We staan altijd klaar om je te adviseren en kunnen op aanvraag ook aanvullende producten van Laguiole Style de Vie inkopen.

Voor meer over het merk Wellmark klik hier.

Voor meer producten van Wellmark klik hier.

Extra informatie

Merk