fbpx

Pockies Underwear

Pockies Underwear boxershorts met zakken

Wij zijn helemaal wild van Pockies Underwear. In de beginjaren van PRJCT 71 zagen wij ze rond gaan op sociale media en verkochten zij alleen nog direct aan de klant. PRJCT 71 is dan ook trots dat wij in 2016 één van de eerste waren om Pockies als reseller te kunnen verkopen in onze winkel! In onze zoektocht naar toffe items voor in onze winkel met een origineel concept vonden we Pockies Underwear helemaal bij ons passen. Inmiddels verkopen de heren internationaal, dit zorgt er voor ons voor dat ze lekker vaak met nieuwe toffe boxers komen.

Maar, wat is een Pockie nou eigenlijk? Een boxershort met zakken! Het concept werd 5 jaar geleden op een studentenkamer bedacht en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal modemerk met naast Pockies(onderbroeken) allerlei heerlijke loungewear.

pockies underwear boxershort heren

Wat is er nou zo speciaal aan die boxer?

Dankzij een lekkere ruime pasvorm zitten de boxershorts van Pockies Underwear vooral erg lekker.  De zakken zorgen ervoor dat je er ook heerlijk mee in je onderbroek mee door het huis kan lopen. Lekker met je handen in je zakken of chill om je telefoon, sleutels  aanstekers en weet ik wat allemaal in te doen! Zo kan je echt lekker loungen! 

Uiteraard is een Pockie ook gewoon een goede kwaliteit boxer. Door de stevige weving en het gebruik van een hoogwaardige kwaliteit katoensoort zijn Pockies onderbroeken onmisbaar en gaan ze lang mee. De open gulp is voorzien van een knoopje en over het achterpand lopen twee naden. Kortom, lekker genieten en onmisbare functionaliteit in één. 

Designs

Alles leuk en aardig die kwaliteit en zakken, maar het ziet er ook gewoon echt tof uit. De classic Pockies zijn kleurige streepdesigns en nog steeds onze persoonlijke favoriet is de Dirty Luv, een witte boxer met alleen maar hartjes! Inmiddels hebben allerlei opvallende Nederlanders zich aan het merk verbonden. Denk aan Willie Wartaal, Tony Junior, Snelle en Hef Bundy. Allemaal zorgden ze voor een eigen design, en zoals je ziet, het ziet er top uit!

PS. wil jij echt helemaal een stijl loungen in je Pockies? Bestel er dan even zo’n kekke Napster bij, kan je dromen over alle Pockies die nog gaan komen!

pockies napster dirty luv slaapmasker

Bekijk hier alle producten van Pockies