fbpx

Privacy Policy

Bij PRJCT 71 vinden we privacy belangrijk en gaan we zorgvuldig om met jou persoonsgegevens en de verwerking hiervan. PRJCT 71 houdt zich bij de verwerking van persoonsgegevens aan de wettelijke eisen van de AVG (Algemene Verordering Persoonsgegevens) en de GDPR (General Data Protection Regulation).

SSL – Certificaat

PRJCT 71 maakt gebruik van een beveiligde https-verbinding. Dit is te herkennen aan de ’S’ achter de standaard ‘http’ verbinding. De ’S’ staat voor Secure en dit houdt specifiek in dat de gegevens versleuteld zijn. Vooral op pagina’s waarbij gevoelige informatie wordt ingevuld (zoals bijvoorbeeld bij het online afrekenen) zorgt zo’n beveiligde verbinding ervoor dat derden onmogelijk uw (betaal-)gegevens kunnen achterhalen of inzien. De meeste browsers laten bovendien een klein hangslotje zien of zetten er ‘veilig’ bij indien de site gebruik maakt van een encryptie-protocol als TLS of SSL. Bij PRJCT 71 maken we gebruik van het SSL-protocol.

Uw Gegevens & Privacy

Op onze site laat je (vrijwillig) je gegevens achter bij het plaatsen van een bestelling

We verzamelen bij een bestelling enkel je naam, adresgegevens en e-mailadres. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de bestelling af te kunnen ronden en te kunnen leveren. Optioneel kun je je telefoonnummer invullen, maar dit is niet verplicht.

Contactformulier
Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Partners & derden

PRJCT 71 zal nooit persoonsgegevens aan andere partijen verstrekken. Onze site werkt natuurlijk wel samen met een aantal partijen die noodzakelijk zijn voor het laten draaien van de webshop. Deze worden hier nader toegelicht:

WordPress
Deze partij levert onze webwinkelsoftware. WordPress is voor ons gegevensverwerker, de gegevens van klanten die wij als www.prjct71.com ontvangen worden in het softwaresysteem van WordPress verwerkt. Mocht PRJCT 71 om wat voor reden ook (technische) ondersteuning nodig hebben dan heeft WordPress toegang tot de gegevens. Daarnaast assisteren zij ons bij het tegemoetkomen aan verzoeken tot inzage, verwijdering of aanpassing van persoonsgegevens. WordPress zal uw gegevens nooit zomaar aan een derde partij doorgeven tenzij dit noodzakelijk is voor verdere verwerking of op grond van wettelijke verplichtingen.

Hostnet

Onze webhosting en e-maildiensten worden afgenomen bij Hostnet. Zij verwerken enkel de gegevens maar gebruiken deze niet voor eigen doeleinden. https://www.hostnet.nl

Mollie

Alle betalingen die bij ons via de site worden gedaan, verlopen via Mollie. Zij zijn onze betaalprovider. Mollie deelt uw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of op grond van wettelijke verplichtingen. Gegevens worden niet langer dan uiterlijk vijf jaar bewaard. Mollie verwerkt de volgende gegevens bij een betaling:

  • Uw betaalgegevens (bijvoorbeeld bankrekeningnummer);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • In sommige gevallen, uw voor- en achternaam;
  • In sommige gevallen, uw adresgegevens;
  • In sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant.

PostNL 

Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. 


Cookies

Op www.prjct71.com worden middels cookies geanonimiseerde bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina’s en geanonimiseerde locatiegegevens. Het doel hiervan is om middels deze gegevens de website zo goed mogelijk in te richten en zo een optimale gebruikservaring te geven. Een “cookie” is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere informatie opslaan.

Cookies uitzetten

Je kunt cookies ten alle tijden uitzetten in je browser. Het kan echter gebeuren dat sommige delen of diensten van de website niet goed functioneren zonder cookies. Lees in dit artikel op de site van de Consumentenbond hoe je cookies uitzet per internet browser.

Uw gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen

Indien u een kopie van uw gegevens wilt ontvangen, een wijziging doorgeven, uw gegevens wilt laten verwijderen en/of meer informatie wilt ontvangen over het gebruik van uw gegevens kunt u contact met ons opnemen via:

 – Telefoon: +31 6 30 18 55 00

 – E-mail: info@prjct71.com

Verwerkingsverantwoordelijke

De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is:

V.O.F. PRJCT 71

Nieuwe Leliestraat 71 H, 1015SK Amsterdam

KvK nr: 72576960

BTW nr: NL859159346B01

Tevens zijn wij verplicht je erop te wijzen dat je een klacht kunt indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.